аватар

аватар. у хиндуизму инкарнација божанства у људској или животињској форми ради супростављања злу на свету.Обично се односи на десет појава Вишнуа, укључујући и инкарнацију Буде Гаутаме и Калкина (инкарнација која ће тек доћи). Ово учење појављује се у Багавадгити у речима бога Кришне Ајруну: " Кад дође до пада правичности и успона неправичности, тада се ја појављујем." / - ЕНЦИКЛОПЕДИЈА Британика. А-Б - Београд: Политика:Народна књига, 2005. стр. 10Академија ФЕНИКС

Академија ФЕНИКС
Други живот "Едиције ЗАВЕТИНЕ". Пут према Gaura Mare. Трећем небу. Миту. Краљицама. Сазнавању Тајне

Translate

Загонетка

Загонетка
МРЕЖА ДИБИДрУС | Рузмарин

Укупно приказа странице

Претражи овај блог

ПРОБА

Локалне новине. СРБИЈОМ УНАКРСТ. Свако може објављивати у овом Листу, ако не затвара очи пред ружним и неописаним призорима под својим правим именом и презименом, или под псеудонимом који је познат Уреднику. За сада је простор за сваки чланак или пост ограничен на 4 уобичајене откуцане странице са солидним проредом и 1 до 2 фотографије (највише)...

Истакнути пост

Današnji tzv. srpski intelektualci, uzurpatori, nametni ljudi... (2) / Bela Tukadruz

(nastavak) Rajs je znao vrednost religije, znao je i doktor Petrović, i mnogi drugi prekumanovski intelektualci, i Laza Kostić, ...

АВАТАР (01)

Коментари индикативнији од самих чланака!
..
..
ПАПА ФРАЊА....Милена В.пре 16 дана
Папа Фрања говори о злочину и нечовечности, он је више него квалификован да о томе говори, али нема право да говори о доброти, поштењу, човечности, племенитости,... Данас ЦИА поставља папе. Jorge Mario Bergoglio, право име овог папе Фрање, је је човек ЦИА-е. За време војне диктатуре у Арегентини, коју је устоличила ЦИА, био је доушник режима. Одговоран је за смрт више стотина људи које је откуцао војној хунти. Захваљујући овом 'побожном' човеку чак је и неке свештенике, његове колеге, прогутао мрак. (Washingtons Pope”? Who is Pope Francis?) Тренутно је ова марионета кориснија ЦИА-и као Папа па је премештен у Ватикан.

Анкапре 16 дана
“Нечовечно” насиље... Значи, да је оно над нама било “човечно” па га је зато Ватикан подржао? Не вјерујем у искреност ни ове вике и галаме, све долази из исте кухиње. Некоме се покушавају замазати очи.

Јован Скерлићпре 16 дана
Порука за Папу: Када је НАТО бомбардовао Србији онда сте певали другу песму - злотвори!

dragoslav kočovićпре 16 дана
Svi su oni isti.Evo i papa proča o čovečnosti.Orkestrirano: Amerika, papa i cela Z. Evropa kada su ugroženi njihovi interesi odmah na sva usta civili,briga za civile. Normalnom čoveku se odmah povraća od ovakvih licemera.

danilo obradovicпре 16 дана
Nazalost paino dobrocinstvo nema odjeka ,da je drugacije pitanje Sirijskog naroda bi bilo znacajnije od opstanka diktatora koji vlast dobio od oca sa pravom nasledjivanja njegovih potomaka .

danilo obradovicпре 16 дана
@Problem i jeste u tome sto se svako seca dela sto mu parcijalno odgovara .Papa se uvek i na svakom mestu zalaze protiv stradanja i zlocina ma koje vrste .Pozitivnu harizmu pokusava implementirati medju ljude sirom sveta .Jos veci problem sto drugi verski velikodostojnici osudjuju zlocine samo protiv svojih pastoralnih sledbenika a ni reci osude svojih sunarodnika koji pocinise zlocine .Jedno je sigurno covecanstvu nema sveobuhvatnog napretka manipulacijom ljudi .Ipak za sada se to zeli i uspesno sprovodi manipulacija ,dezinformacija ,spinovanje i time dodatno unesrecuje zivot .

недеља, 25.02.2018. у 13:18 , Политика,   

ЛеЗ 0014052          Нема коментара:

ИЗЛОГ ЗАВЕТИНА.Тзв. МОГУЋЕ И НЕМОГУЋЕ ЛИНИЈЕ - Књижара на ваздушним колосецима

ПАУКОВА МРЕЖА: Тзв. могуће и немогуће линије заветина

Књижара на ваздушним колосецима. Доступна свима на свету!

Лексикон Едиције Заветина

Лексикон Едиције Заветина
ПРОТОТИП

НАЧИН

КЊИЖАРА ПИСАЦА

Аукције. Трају даноноћно.