аватар

аватар. у хиндуизму инкарнација божанства у људској или животињској форми ради супростављања злу на свету.Обично се односи на десет појава Вишнуа, укључујући и инкарнацију Буде Гаутаме и Калкина (инкарнација која ће тек доћи). Ово учење појављује се у Багавадгити у речима бога Кришне Ајруну: " Кад дође до пада правичности и успона неправичности, тада се ја појављујем."

ЕНЦИКЛОПЕДИЈА Британика. А-Б - Београд: Политика:Народна књига, 2005. стр. 10


Све велики балкански научници пре 11 сати Од кад је Америка узела Балкан под своје - све државе су отишле у пропаст али сви балкански политичари глуме мученике и продају народу маглу о просперитету. Све државе су презадужене, јуримо Грчки рекорд. Ниво БДП из 1989. није достигла ни једна ex-YU. Натовили су се неки смешни "тајкуни" а цела економија на Балкану је неки Комерц без било какве озбиљне домаће производње. Пошто народ то увиђа, "американизација" и локални политичари морају да покрећу додатне свађе и разбуцавања. Верујем да ће грађани бити паметнији од интересних група -- јер они су сви исти већ деценијама и ништа им не фали. За Србију сам 100% сигуран. - коментар уз чланак: Презадужени, а на „Форбсовој” листи Све се слажем са овим Америма и баш их разумем да су забринути за мир у свету, али кад рецимо руски авион прође близу Велике Британије, то је атак на мир у свету, а када Руси отерају амерички шпијунски авион од границе са Русијом, опет су Руси криви? Ако ме нешто ужасно нервира, то је лицемерство, а Запад га има на претек - Socrat 10. септембар 2016. 14:18 #4206110 ЛеЗ 0007885 Лицемерство

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

Укупно приказа странице

среда, 15. фебруар 2012.

Синхронизована кампања? (2)


b g | 14/01/2012 09:30
Taj čovek je politički potrošen
Данче из Врања | 14/01/2012 11:38
Просто не могу да верујем да се огласило чланство СПО, из базе, како се то каже, за све ово време, (изузимајући Новосађане), откад врх странке ради шта им је воља. На срамоту посланика из СПО у републичкој скупштини, и наравно, лидера странке. Зар су личне привилегије важније од страначког статута, и двадесетогодишњих идеала некада моћне странке?
Лаза Сибачки | 14/01/2012 13:52
Нико тако зналачки и темељно није упропастио углед Српске Монархије,мада парадоксално звучи,као В.Драшковић.Мислим да је његов задатак био да ослушкује јавност,па ако су у Србији сви за четнике он да промовише партизане и обрнуто ако су сви за партизане да промовише четнике.Он је то сјајно радио и чега се он подухвати"ту трава више не ниче" па ће нас тако решити "чедиста".
seljak srednjebosanski-ruralni | 14/01/2012 18:59
Steta.A u Briselu bas pocinje kisa. Covjeku koji se vec dvadeset godina ujutro pita na kojoj je politickoj poziciji bio sinoc, trebalo je dodati kisobran.
Vladimir Nikolic | 15/01/2012 02:27
Postoje u Srbiji ljudi po zanimanju "razočatani članovi SPO". U životu ništa drugo nisu radili, osim što su razočarani u Vuka. I lepo žive. Prvi je bio neki Mirko Jović pre više od 20 godina, a onda svakih godinu dana se po neki javi.
Evo sad ovi. Nema ih mnogo. Sada se javilo njih 5 i za svoju platu su "razočarani". Da su ubili čoveka ne bi dobili naslovnu stranu, ali ako si razočaran u Vuka, molim lepo.
A ovi komentatori, koji se ispod svakog teksta o Vuku i SPOu, u komentaru gade i Vuka i SPOa i književnog dela Vuka (Dana je neizostavna), mogli bi da budu malo sofisticiraniji.
Bar u Politici.
Inače mi, SPO, nikog ne diramo. Osim savest. Prvi smo rekli u Srbiji demokratija. Prvi smo u Srbiji rekli sloboda medija. Prvi smo u Srbiji rekli Milošević je zlo. Prvi smo podigli tri prsta. Prvi smo u Srbiji zapalili sveće Sarajevskim žrtvama i stideli se "Vukovarske pobede". Prvi smo rekli da je Kosovo izgubljeno. I do god je Srba biće i nas koji gledamo svojim očima i slušamo svojim ušima.

ПОЛИТИКА

Све више захтева за смену Вука Драшковића

Политико, колико коштају овакви чланци?

Нема коментара: