аватар

аватар. у хиндуизму инкарнација божанства у људској или животињској форми ради супростављања злу на свету.Обично се односи на десет појава Вишнуа, укључујући и инкарнацију Буде Гаутаме и Калкина (инкарнација која ће тек доћи). Ово учење појављује се у Багавадгити у речима бога Кришне Ајруну: " Кад дође до пада правичности и успона неправичности, тада се ја појављујем." / - ЕНЦИКЛОПЕДИЈА Британика. А-Б - Београд: Политика:Народна књига, 2005. стр. 10



Академија ФЕНИКС

Академија ФЕНИКС
Други живот "Едиције ЗАВЕТИНЕ". Пут према Gaura Mare. Трећем небу. Миту. Краљицама. Сазнавању Тајне

Translate

Загонетка

Загонетка
МРЕЖА ДИБИДрУС | Рузмарин

Укупно приказа странице

Претражи овај блог

ПРОБА

Локалне новине. СРБИЈОМ УНАКРСТ. Свако може објављивати у овом Листу, ако не затвара очи пред ружним и неописаним призорима под својим правим именом и презименом, или под псеудонимом који је познат Уреднику. За сада је простор за сваки чланак или пост ограничен на 4 уобичајене откуцане странице са солидним проредом и 1 до 2 фотографије (највише)...

Истакнути пост

Današnji tzv. srpski intelektualci, uzurpatori, nametni ljudi... (2) / Bela Tukadruz

(nastavak) Rajs je znao vrednost religije, znao je i doktor Petrović, i mnogi drugi prekumanovski intelektualci, i Laza Kostić, ...

субота, 18. јануар 2014.

Хрвати тврде да је Слободан Милошевић жив и да је са породицом у Русији? - Правда

Хрватски интернет портал Дневно.хр објавио је текст под насловом“ Је ли Слободан Милошевић уопће умро и живи ли и данас у Русији заједно са својом обитељи?“ у коме наводе низ „нелогичности“ због којих сумњају да је Милошевић жив.
1 214553 Хрвати тврде да је Слободан Милошевић жив и да је са породицом у Русији?
Хрвати предлажу есхумацију
- Недвосмислено његова је „смрт“ 2006. многима одговарала. Међутим, сама чињеница да нико није видио његово мртво тело (осим патолога Холанђанина, Руса и Србина), затим прича да је у његовом телу нађен лек који изазива стање потпуне обамрлости, неке врсте дубоког сна – налик смрти, као и сазнање да нико никада није хтео есхумирати његово тело како би се демантовале све те бројне теорије завере, отварају врата сумњи да је највећи Милошвић и данас жив – пише овај сајт.
Новинар даље наводи да је Милошевићева смрт исценирана да би се уништили докази у поступку Хрватске против Србије за геноцид.
- Реално, такав исход одговарао је многима, јер прекид судског процеса у Хагу осим Србији – држави која се налазила пред оптужбом за геноцид, ишао је на руку и многим светским центрима моћи који су били уплетени у крвави сукоб на подручју бивше Југославије, а којима је претило откривање, јер су биле отворене тајне југоархива. Јасно све је то с временом подгрејало причу како Милошевић није умро у Хашком притвору, него је његова смрт заправо исценирана на што су упућивали бројни докази – тврди аутор.
Као следећи доказ да је Милошевић жив, Хрвати наводе то што породица не обилази гроб:
„Будући је Милошевић покопан на прилично необичном месту, будући нитко није видио његово мртво тело (осим службених патолога) и с обзиром да његов гроб данас нико од његове породице и најближих сарадника уопште не обилази, није немогуће да и Милошевић као и цела његова породица (супруга, кћи, син и брат) живи у Русији.
Занимљиво је да хрватски новинар спомиње и Милошевићевог брата Борислава који је преминуо почетком 2013. године?!
Портал „Дневно“ тврди да паталози који су наводно извршили обдукцију Милошевића ни не постоје.
- Управо је невероватна чињеница да имена и адресе патолога с ВМА (пуковника Илића и Милосављевића) нема у нити једном именику и адресару у Србији. Четири месеца пре изненадне смрти Милошевића је у Хагу прегледао тим од троје специјалиста – кардиолог из Француске, специјалиста за крвне судове из Русије и оториноларинголог из Београда који је на суђењу био сведок одбране. Они су предложили да Милошевић оде на преглед у Русију у познати специјалистички институт Бакуљев, али судско веће је то одбило. Неколико дана касније Милошевић је наводно умро, а индикативно је и то да је Борислав Милошевић само неколико дана након братове смрти отишао у Москву на Институт Бакуљев  - плете се мрежа хрватског новинара теоретичара завере.
У тексту се помиње и повезаност Милошевића са КГБ, као и да је интерес ЦИА и других тајних служби био да Милошевић не буде осуђен. Они верују да је Холандија одиграла кључну улогу у „евакуацији“ Милошевића како би избегли одговорност холандског контигента за „геноцид у Сребреници“.
Портал који је објавио спорни текст је склон промовисању усташке идеологије, а кроз своје текстове је подржавао нападе на ћирилицу у Вуковару.
Извор: Правда


Хрвати тврде да је Слободан Милошевић жив и да је са породицом у Русији? - Правда

ИЗЛОГ ЗАВЕТИНА.Тзв. МОГУЋЕ И НЕМОГУЋЕ ЛИНИЈЕ - Књижара на ваздушним колосецима

ПАУКОВА МРЕЖА: Тзв. могуће и немогуће линије заветина

Књижара на ваздушним колосецима. Доступна свима на свету!

Лексикон Едиције Заветина

Лексикон Едиције Заветина
ПРОТОТИП

НАЧИН

КЊИЖАРА ПИСАЦА

Аукције. Трају даноноћно.